Χριστουγεννιάτικη  συναυλία της Συμφωνικής  ορχήστρας Λάρισας

    Μια μαγική Χριστουγεννιάτικη συναυλία προετοιμάζει η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας και η Σ.Ο.Λ. τζούνιορ σε μια κοινή τους εμφάνιση την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συναυλιών Δ.Ω.Λ. υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών, του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας. Η Σ.Ο.Λ. που κλείνει 20 χρόνια συνεχόμενης ενεργής παρουσίας στο μουσικό γίγνεσθαι της πόλης, έχει ήδη δύο επιτυχημένες παραγωγές για φέτος, την «ΡΥΘΜΩΔΙΑ» μια συνεργασία με σολίστες της Τζαζ και την «Μοντέρνα Κοκκινοσκουφίτσα» μια όπερα για παιδιά σε μουσική του Mozart, που την παρακολούθησαν 3.500 μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

    Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία αναμένεται με ιδιαίτερη προσμονή και χαρά από όλους μας, μιας και σε αυτήν και για πρώτη φορά, 30 μέλη της Σ.Ο.Λ. τζούνιορ θα συμπράξουν στο ίδιο αναλόγιο με τους επαγγελματίες μουσικούς της Σ.Ο.Λ. Μια δουλειά που γίνεται σε βάθος χρόνου από καθηγητές του Δ.Ω.Λ. και μέλη της Σ.Ο.Λ. Ευδοκία Χώτα στα βιολιά, Νίκο Νικολαίδη στα βιολοντσέλα, Νάνση Χατζή στα κοντραμπάσα, Δημήτρη Χατζούλη στο όμποε, Μάριο Αντωνίου στα χάλκινα. Μια υπέρ-ορχήστρα 70 και πλέον μουσικών θα παρουσιάσει Ευρωπαϊκά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα δώσει το άρωμα των Χριστουγέννων από την Νέα Υόρκη, όπως επίσης μελωδίες από τον κινηματογράφο σε Χριστουγεννιάτικες ταινίες όπως “Home alone” Μόνος στο σπίτι, «Πολικό εξπρές» κ.α. Το έντυπο μουσικό υλικό επιμελήθηκε ο κορυφαίος των φλάουτων της ορχήστρας Βασίλης Παπανδρεόπουλος, ενώ ο κορυφαίος των χάλκινων, Μάριος Αντωνίου εμπλούτισε με ολόφρεσκες καινούριες ενορχηστρώσεις για την συγκεκριμένη συναυλία ,το πρόγραμμα της Σ.Ο.Λ. Εμφανίζονται επίσης: ένα μικρό χορωδιακό σύνολο από μικρούς μαθητές του Ωδείου, όπως επίσης σπουδαστές φωνητικής των τάξεων μονωδίας του Δ.Ω.Λ. Βάσκας Ποζίδου και Έλλης Νταϊλιάνη. Ο τενόρος Χρήστος Παπαγεωργίου τραγουδά σολιστικά το “White Christmas”. Την συναυλία διευθύνει ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης.

    Προπώληση για την πολύ αναμενόμενη συναυλία γίνεται στο Δ.Ω.Λ. από την Πέμπτη 12 /12 και ώρες 9.30-13.00 , Δευτέρα 16 έως Παρασκευή 20/12 και ώρες 9.30-13.00 Σάββατο 21/12 και ώρες 12.00-14.00 και Κυριακή 22/12 από 18.30.

Εισιτήρια : 10 Ευρώ, 5 Ευρώ μαθητικά/φοιτητικά ανέργων , μαθητές του Δ.Ω.Λ. δωρεάν μετά από κράτηση.

Ισχύουν οι θέσεις των μελών του Συλλόγου Φίλων ΣΟΛ, μετά από επιβεβαίωση και παραλαβή της πρόσκλησης εισόδου στη συναυλία από τη γραμματεία του ΔΩΛ, ημέρες και ώρες προπώλησης, όπως αναγράφονται ανωτέρω.

OnLarissa
x

Ταυτότητα εκδήλωσης.

     22 Δεκεμβρίου 2019
     20:30
      Αίθουσα ΔΩΛ.
     Εισιτήρια:
10 Κανονικό.
5 Μαθητικά/φοιτητικά/ανέργων
Μαθητές του Δ.Ω.Λ. Δωρεάν μετά από κράτηση